Sluiten Logo Els De Frene
15 April 2024

Vacature advocaat-stagiair

Advocatenkantoor Els De Frene is op zoek naar een extra advocaat-stagiair, met een uitgesproken interesse in familierecht en/of vermogensrecht. Lees hieronder meer over onze vacature als advocaat-stagiair in Kortrijk.

Wie zoeken we voor de vacature advocaat-stagiair?

De ideale kandidaat voor onze vacature als advocaat-stagiair, is een eerste- of tweedejaarsstagiair met een voorliefde voor familierecht en/of vermogensrecht. Je bent bij voorkeur afgestudeerd met onderscheiding en uiteraard sta je op juridisch vlak sterk in je schoenen. Daarnaast zoeken we een echte teamspeler met een empatisch denkvermogen, die uitstekend in ons geëngageerd team past.

Daar staat uiteraard ook wat tegenover. Niet alleen mag je op alle nodige begeleiding rekenen tijdens je stage, je geniet ook een interessante verloning met extralegale voordelen. Je bent een volwaardig lid van ons enthousiast team, dat bovendien aan de slag is op een leuke locatie. Op basis van je prestaties en kennis bieden we graag ook de nodige doorgroeimogelijkheden binnen het kantoor aan.

 

Solliciteren voor de vacature als advocaat-stagiair? Aarzel niet langer en stuur jouw cv en motivatiebrief snel naar info@elsdefrene.be. Graag tot binnenkort!